NG House

A House is always personal. Every space crafted in special way for fullfilling needs and functions. This house wants to stiching dreams from a multigeneration family.

This house threading different needs in each floor, while we have limited site size to perform. So, we explore another way to make space feel “bigger”.
We infused dining room in layour as “space” (not form), with no actual wall boundary… and stretched it all the way to ceiling and backyard void. It creates illusion of spaces, trancends from one space to another space.

@2017

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s